Brza i pouzdana dostava

Emobility obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka prilikom dostave. Više informacija o našoj usluzi dostave možete dobiti putem e-mail adrese info@emobility.hr

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese tj. do prve fizičke prepreke koja onemogućuje prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.
Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, najčešće su dostavljene u roku od 3 radna dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Gdje je moja narudžba?

Na dan dostave dostavna služba će vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili prilikom izrade narudžbe, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku. Emobility koristi nekoliko dostavnih službi. U SMS poruci koju ćete dobiti, biti će navedeno koja će dostavna služba dostaviti vaš paket.
Ukoliko je dostavna služba Overseas, status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem "koda za praćenje".
Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača.
Ukoliko želite saznati vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin, možete kontaktirati dostavnu službu Overseas na besplatni broj telefona 0800 33 66 33 (samo za fiksne telefone) ili 01 3454 555 i pozvati se na broj pošiljke iz SMS poruke. Ukoliko je dostavna služba Hrvatska pošta, vašu pošiljku možete pratiti putem linka https://posiljka.posta.hr/.

Copyright © METAN d.o.o.
.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram