Električni bicikli

EMO FOLD 2 - Električni sklopivi bicikl

Minimalan ali agresivan stil. Preklopni bicikl FOLD 2 dizajniran je za one koji puno putuju i žele sa sobom ponijeti bicikl. Lagana sklopiva rama omogućuje vam utovar u automobil, gradska prijevozna sredstva ili pohranu u spremište. Motor i baterija su izuzetno lagani i sklopljen bicikl zauzima malo prostora. Standardni nosač za prtljagu dizajniran je da možete ugraditi košaricu ili za prijevoz onoga što vam treba. Pogodno za ljude svih dobnih skupina. Unisex.

990,00  (7.459,16 kn)

Više informacija

EMO FOLD 3 - Električni sklopivi bicikl

Preklopni bicikl FOLD 3 u talijanskom retro stilu, uvijek je u modi. Savršen je za uživanje u centru grada ili vožnju rivom. Lagana sklopiva rama omogućuje vam utovar u automobil, gradska prijevozna sredstva ili pohranu u spremište. Motor i baterija su izuzetno lagani i sklopljen bicikl zauzima malo prostora. Njegova baterija dobro je skrivena iza udobnog nosača prtljage i omogućit će vam putovanje na velike udaljenosti na kojoj vam nikad vam neće ponestati energije. Pogodno za ljude svih dobnih skupina. Unisex.

990,00  (7.459,16 kn)

Više informacija

EMO CITY 1 - Električni gradski bicikl

Vaša gradska putovanja zaslužuju dašak klase. Prepustite se da vas osvoje vijugave linije serije CITY 1, izvrsne performanse motora bez četkica od 36 V i 250 W, okretnost 6-stupanjskog Shimano mjenjača i prednje vilice sa amortizerima koje će učiniti svako kočenje ugodnim!

1.250,00  (9.418,13 kn)

Više informacija

EMO CITY 2 - Električni gradski bicikl

Dizajniran za ljude koji žele lagani, dobro opremljeni bicikl za kretanje gradom. U kompletu s nosačem za prtljagu, prednjim vilicama s amortizerima, 6-stupanjskim Shimano mjenjačem, snažnim motorom od 36 V i dvostrukim LED osvjetljenjem. Unisex.

1.250,00  (9.418,13 kn)

Više informacija

EMO MONSTER 4 - Električni sklopivi bicikl

Savršen bicikl za sve prigode. Ljubitelji off-roada koji vole ići van grada i ceste mogu se zabaviti zahvaljujući gumama s ogromnim 4 " gazećim slojem, 7-stupanjskim Shimano mjenjačem i najnovijom generacijom motora od 250 W bez četkica. Preklopni okvir olakšava transport, dok dvostruke kočnice na disk osiguravaju sigurno kočenje na bilo kojem terenu. Prednje i stražnje LED svjetlo olakšavaju noćnu vožnju.

1.400,00  (10.548,30 kn)

Više informacija

EMO DEVIL - Električni brdski bicikl

Ovaj električni bicikl stvoren je za testiranje granica. Izrađen je za vrhunske performanse, uživanje na cesti i izvan nje. Snažan motor od 750W pružiti će iznimne performanse u off-roadu kao i nesmetano savladavanje i najozbiljnijih uzbrdica. Samsung litijska baterija pružiti će vam dugotrajno uživanje, a hidraulički prednji amortizeri vilica u suradnji sa stražnjim amortizerom ublažiti će sve udarce i učiniti neravne terene glatkim poput asfalta.

1.900,00  (14.315,55 kn)

Više informacija
Copyright © METAN d.o.o.
.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram