Električni motocikli

EMO Scooter - Električni skuter

Tražite li električni skuter koji će vam poslužiti za gradsku vožnju, izbjegavanje gužve i traženja parkinga? eMO SCOOTER je proizvod za Vas! Moderan električni skuter iznimne kvalitete i vrhunskih performansi uz sportski izgled. Kotači od 12" pružaju visoku udobnost i agilnost. BOSCH Motor bez četkica brzo razvija maksimalnu brzinu te je u mogućnosti savladati uspon od čak 25%. Litijska-ionska baterija proizvođača LG omogućava odličan domet i do 150 km uz visoku pouzdanost. Bluetooth zvučnik, USB punjač i daljinsko paljenje zadovoljiti će i one najzahtjevnije korisnike.

3.200,00  (24.110,40 kn)

Više informacija

EMO Moped - Električni moped

eMO MOPED svojim elegantnim retro izgledom plijeni poglede na cesti. Ovaj električni moped omogućuje opuštenu vožnju kroz gradske vreve. Standardno je opremljen snažnim Boschovim motorom, s kojim se lako može postići maksimalna brzina i pouzdanom SAMSUNG litij-ionskom baterijom. Vrlo upravljiv eMO MOPED idealan je kako za kraća putovanje tako i za rekreaciju.

2.600,00  (19.589,70 kn)

Više informacija

eMO MINI - Električni moped

eMO MINI mali ali pali. Modernog izgleda, malih dimenzija. Ovaj električni moped ima vrlo suvremen, sportski dizajn. Standardno je opremljen BOSCH motorom, s kojim se lako može postići maksimalna brzina. Vrlo upravljiv eMO MINI idealan je za provlačenja kroz gradske gužve ali i za rekreaciju.

2.550,00  (19.212,98 kn)

Više informacija

EMO Classic - Električni skuter

eMO CLASSIC svojim elegantnim, a modernim izgledom plijeni poglede na cesti. Ovaj električni skuter ima vrlo suvremen, sportski dizajn. Standardno je opremljen snažnim Boschovim motorom, s kojim se lako može postići maksimalna brzina i Samsung Litij-ionskom baterijom. Vrlo upravljiv eMO CLASSIC idealan je kako za putovanje tako i za rekreaciju.

3.400,00  (25.617,30 kn)

Više informacija

EMO Delivery - Električni skuter

eMO DELIVERY inačica je eMO CLASSIC skutera posebno dizajnirana za potrebe dostave hrane i pića. Zadržala je svoj elegantan, a moderan izgled uz dodatak specijalnog temperaturno izoliranog kofera za prijevoz hrane i pića. Kofer ima ugrađenu policu za jednostavnije odvajanje narudžbi kao i poseban ključ kako bi zaštitili preostalu hranu kada ste na dostavi. Ovaj električni skuter i dalje ima vrlo suvremen, sportski dizajn. Standardno je opremljen snažnim Boschovim motorom, s kojim se lako može postići maksimalna brzina i dvostrukom prijenosnom Samsung Litij-ionskom baterijom. Uz dodatne baterije koje se pune kada ste na dostavi, nikada nećete ostati bez napajanja. Vrlo upravljiv eMO DELIVERY idealan je za gradske i međugradske dostave, izbjegavanje gužvi i smanjivanje troškova poslovanja. USB utičnica i nosač mobitela pružaju dodatni komfor i olakšavaju pronalaženje mjesta isporuke, a sustav paljenja bez ključa ubrzava kretanje na dostavu.

3.800,00  (28.631,10 kn)

Više informacija

EMO Retro - Električni skuter

Klasičan izgled uz modernu tehnologiju, to je eMO RETRO. Originalni VESPA dizajn. Standardno je opremljen BOSCH motorom od 2030 W u kombinaciji sa dugotrajnom SAMSUNG baterijom. Zbog visoke razine završne obrade i pouzdanosti ugrađenih dijelova, RETRO je ponosan član segmenta skutera iznimne kvalitete!

3.700,00  (27.877,65 kn)

Više informacija

EMO Retro Max - Električni skuter

Perjanica ponude eMOBILITY električnih motocikala, EMO RETROMax veliki je brat EMO RETRO skutera. Snažniji, brži i agilniji. Originalni VESPA dizajn. Standardno je opremljen BOSCH motorom od 4000 W sa performansama usporedivim sa 125 ccm benzinskim motorom. Zahvaljujući snažnom motoru u kombinaciji sa dvostrukom dugotrajnom LG baterijom ubrzanje ovog električnog skutera ostavlja bez daha. Zbog visoke razine završne obrade i pouzdanosti ugrađenih dijelova, RETROMax je predvodnik u segmentu skutera iznimne kvalitete!

4.300,00  (32.398,35 kn)

Više informacija

EMO Trio - Električna trokolica

EMO Trio je prijevozno sredstvo namijenjeno za starije osobe ili za osobe s poteškoćama u kretanju. Vrlo je stabilna i dizajnirana za lagan ukrcaj i iskrcaj. Udobnu vožnju osigurava komforno sjedalo s mogućnosti podešavanja naprijed/nazad. Maksimalna brzina elektronički je ograničena na 25 km/h sa kontrolom vožnje na uzbrdici i nizbrdici uz maksimalni uspon na koji se trokolicom možete popeti od čak 30%. Za sigurno zaustavljanje brinu se prednje disk i stražnje bubanj kočnice. Trokolica se može kretati i unazad (rikverc), a predviđena nosivost iznosi 150 kg.

2.500,00  (18.836,25 kn)

Više informacija

EMO Mofa - Električni moped

Tražite li električni skuter koji će vam poslužiti za gradsku vožnju, izbjegavanje gužve i traženja parkinga? Ovo je proizvod za Vas! Male dimenzije, prijenosna baterija, izvrsna upravljivost, iznimna kvaliteta, samo su neke od karakteristika koje krase ovaj mali moped. BOSCH Motor bez četkica snage 810 W razvija maksimalnu brzinu ograničenu na 25 km/h te je u mogućnosti savladati uspon od 13%. Litijska baterija kapaciteta 24 Ah omogućava odličan domet i do 100 km, a sve uz visoku pouzdanost.

1.800,00  (13.562,10 kn)

Više informacija
Copyright © METAN d.o.o.
.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram