EMO Trio - Električna trokolica

EMO Trio je prijevozno sredstvo namijenjeno za starije osobe ili za osobe s poteškoćama u kretanju. Vrlo je stabilna i dizajnirana za lagan ukrcaj i iskrcaj.
Udobnu vožnju osigurava komforno sjedalo s mogućnosti podešavanja naprijed/nazad. Maksimalna brzina elektronički je ograničena na 25 km/h sa kontrolom vožnje na uzbrdici i nizbrdici uz maksimalni uspon na koji se trokolicom možete popeti od čak 30%. Za sigurno zaustavljanje brinu se prednje disk i stražnje bubanj kočnice. Trokolica se može kretati i unazad (rikverc), a predviđena nosivost iznosi 150 kg.

Cijena: 

2.500,00  (18.836,25 kn)

(-10 % na virmansku uplatu)

Nije raspoloživo!

SKU: LNS01 Kategorija:

EMO Trio je prijevozno sredstvo namijenjeno za starije osobe ili za osobe s poteškoćama u kretanju. Vrlo je stabilna i dizajnirana za lagan ukrcaj i iskrcaj.
Udobnu vožnju osigurava komforno sjedalo s mogućnosti podešavanja naprijed/nazad. Maksimalna brzina ograničena je na 25 km/h uz kontrolu vožnje na uzbrdici i nizbrdici. Za sigurno zaustavljanje brinu se prednje disk i stražnje bubanj kočnice. Trokolica se može kretati i unazad (rikverc). Maksimalni nagib na koji se trokolicom možete popeti je do čak 30%, a predviđena nosivost iznosi 150 kg. Autonomija same trokolice iznosi do 70 km, za pohranu energije zadužena je prijenosna litijska baterija od 48V/24Ah, snaga motora koja se prenosi na diferencijal iznosi 1000W.

Trokolica je opremljena sa LCD zaslonom, košaricom za prijevoz stvari, snažnim prednjim i stražnjim LED svijetlom, daljinskim otključavanjem i zaključavanjem, alarmnim uređajem, žmigavcima, sirenom, spremnikom za stvari (ispod sjedala) i ogledalima za pogled straga.

Dodatne informacije

Dimenzije 1555 × 740 × 1115 cm
Boje:

Siva, Bijela, Plava

Dimenzije: D/Š/V

1550/740/1115

Međuosovinski razmak:

1045

Kotači:

10" 3.0

Snaga Motora:

1000 W

Baterija:

24 Ah

Max brzina:

25 km/h

Max Domet:

70 km

Nagib:

30 %

Nosivost:

150 kg

Norme:

EEC L2E-P, EURO 5, CE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “EMO Trio - Električna trokolica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © METAN d.o.o.
.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram